Digitalno praćenje prisutnosti štetočina

Svake godine štetočine predstavljaju veliki rizik za poduzeća u nizu industrija poput prerade hrane i pića i ugostiteljstva. Oštećuju zalihe, narušavaju poslovanje, pogađaju prihode i predstavljaju prijetnju zdravlju, sigurnosti i poštivanju zakona.

Zaštita objekata 24/7 od ovih brzorastućih prijetnji može biti izazovna, posebno u područjima koja je teško nadgledati zbog aktivnosti štetnika ili na područjima koja su automatizirana ili bez ljudi. U doba digitalne transformacije, međutim, snaga tehnologije može se koristiti za stvaranje učinkovitosti i pametniji rad.

Naša digitalna rješenja za suzbijanje štetočina podižu upravljanje štetočinama na nove razine učinkovitosti i kontrole.

Kombinacijom senzorne tehnologije i bežične komunikacije, pomiješane s nenadmašnom stručnošću, podacima, analitikom i izvještavanjem, pomažu vam u proaktivnom upravljanju i sprječavanju zaraze štetočina, bez obzira imate li jedno mjesto ili više lokacija širom svijeta.

Naš asortiman rješenja za suzbijanje štetočina omogućenih IoT-om pružaju komercijalnim poslovnim kupcima nenadmašne podatke o štetočinama, uvida i izvještavanja koji pomažu u proaktivnom sprečavanju, nadziranju i upravljanju štetočinama s novim razinama učinkovitosti i kontrole.

Najboljom mogućom uslugom suzbijanja štetočina, omogućujemo vam da se koncentrirate na posao.