Prehrambena industrija

Kad je hrana u središtu vašeg poslovanja, ništa se ne može prepustiti slučajnosti. Razumijemo izazove s kojima se vaše poduzeće suočava prilikom procjene i kontrole rizika kroz složene globalne lance dobavljača.

Zato smo stručnjaci u primjeni novih tehnologija i inovativnih rješenja kako bismo ponudili proizvode i usluge nove generacije koji će vam pomoći da povećate transparentnost, proaktivno upravljanje rizikom i osigurate sigurnost hrane.

Metode suzbijanja štetočina u prehrambenoj industriji

Kamiks eko proaktivno surađuje s kupcima u prehrambenoj industriji kako bi zadovoljio zahtjeve revizija trećih strana i pružio sustave za kontrolu štetočina za poboljšanje poslovanja u cijeloj vašoj tvrtki.

Naš sveobuhvatan pristup pomaže vam da udovoljite potrebi za većom transparentnošću i dokumentacijom kao odgovor na sve veće rizike po pitanju sigurnosti hrane.

Ovako osiguravamo da naša usluga nudi odgovore za sve vaše izazove protiv štetočina.

Integrirano suzbijanje štetočina

Kamiks eko može implementirati sveobuhvatan program suzbijanja štetočina koji je prilagođen vašem pojedinačnom mjestu obrade hrane kako bi se osigurala najviša razina sigurnosti hrane u cijeloj vašoj tvrtki, u potpunosti podržavajući usklađenost s propisima i vanjsku reviziju sa potvrdama i certifikatima.

Upravljanje rizikom 24/7

Posebno se u prehrambenim područjima s visokim rizikom primjenjuju metode nulte tolerancije na zaraze štetočina.

Rentokil-ova napredna povezana rješenja omogućavaju kontinuirano 24-satno praćenje, proaktivnu prevenciju, reagiranje u stvarnom vremenu i kontrolu kako bi podržali vaše zakonom propisane obveze.

Zadržite kontrolu nad troškovima

Naš fleksibilan paket rješenja za suzbijanje štetočina dizajniran je tako da učinkovito zaštiti vaše poslovanje istovremeno, a pritom donosi ekonomičnost.

Razvijen je da podrži trenutnu operativnu uštedu troškova i ublaži rizik kako bi se izbjegli problemi sa štetočinama koji utječu na vaše poslovanje.

Fleksibilnost u poslovanju

Brzo se prilagođavamo promjenama (vrste štetočina, zakonodavna potražnja) i koristimo najnovije tehnologije i inovacije kako bismo osigurali da naši kupci zadrže najvišu razinu suzbijanja štetočina.

Zaštitimo se od budućih izazova u borbi protiv štetočina najnovijim i vodećim rješenjima.

Uvidi u obradu hrane

Pooštreni zakoni o sigurnosti hrane koji se odnose na higijenu i standarde dovode prehrambeni sektor pod veći nadzor nego ikad prije.

Ovdje smo da bismo vam pomogli da udovoljite strogim revizijskim zahtjevima i shvatite kritičnu ulogu kontrole štetočina u zaštiti okoliša za preradu hrane, a time umanjimo rizik uz današnji složeni globalni lanac opskrbe hranom.

Održavanje ventilacijskih sustava

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce ut suscipit quam. Duis interdum posuere venenatis. Donec eleifend a nunc in blandit. Praesent vitae tellus finibus, facilisis odio ut, egestas eros.

Nullam dictum, metus ut lobortis porttitor, lectus erat volutpat dui, quis tincidunt neque enim ac metus. In eget tortor auctor, auctor nisi ac, pellentesque orci. Sed congue molestie tortor vitae lacinia.