Trgovački lanci

Suzbijanje štetočina u prodajnim centrima prehrambenih i neprehrambenih proizvoda i logističkim centrima

S gledišta sigurnosti potrošača, sektor prodaje hrane najvažniji je dio lanca prehrane, jer je to posljednji korak prije nego što hrana dođe do potrošača.

Stoga je najveća odgovornost za sigurnost hrane, sljedivost i informiranje potrošača.

Ovdje se nalazi maloprodajna trgovina prehrambenih proizvoda i supermarketi, gdje se hrana nudi za konzumaciju izvan nje kao i logistički centri. Poduzeća se mogu kretati po veličini od male prodavaonice do velikog hipermarketa i složenim operacijama nabave i distribucije.

Opći zahtjevi sigurnosti hrane za prodavaonice

Ključne obveze za subjekte u poslovanju s hranom su osiguravanje ispravne sigurnosti i higijenske prakse.

Rješenja za kontrolu štetočina za tvrtke u poslovanju s hranom

Naš profesionalni pristup pomoći će u zaštiti vašeg poslovanja pružajući kvalitetna rješenja u svakoj fazi složenog, globalnog lanca nabave.

Neka naša rješenja za suzbijanje štetočina i inovacije podržavaju potrebu za ublažavanjem rizika i točnim vođenjem evidencije kako bismo mogli zaštititi vaš rad i reputaciju branda.

Kritične točke u trgovini hranom na malo

Prepoznajte najugroženija područja vašeg poslovanja pomoću naše kontrole kritičnih točaka koje predstavljaju štetočine.

Saznajte više o našem sustavu za izvještavanje i analizu vodećeg na tržištu.

IPM za sigurnost hrane koristi petstupanjski preventivni pristup suzbijanju štetočina.

Saznajte više PROUČITI, OBRANA OBJEKATA U VIŠE PRSTENA.

Zaštita potrošača

Trgovci hranom imaju obvezu ne samo osigurati da je hrana sigurna, već i pružiti potrošačima točne informacije