Ugostiteljstvo

Štetočine mogu imati ozbiljne posljedice za ugostiteljstvo, pa je zaštita od njih ključna. Gosti, osoblje i posjetitelji moraju se zaštititi od opasnosti po zdravlje i sigurnost hrane od štetočina.

Također ćete htjeti zaštititi teško stečenu reputaciju svoje marke i pozitivne kritike kupaca, posebno u današnjem dobu gdje se iskustva putem interneta dijele odmah.

Deratizacija za ugostiteljske tvrtke

Sa više od 20 godina rada u ugostiteljstvu i turizmu općenito, stekli smo reputaciju danim povjerenjem od niza poslovnih subjekata u zaštiti od štetočina a na dobrobit gostiju i osoblja.

Naš integrirani pristup upravljanju štetočinama pomaže klijentima u ugostiteteljstvu i turizmu da se sigurni pridržavaju zakonskih i revizorskih zahtjeva i izbjegnu negativne utjecaje na poslovanje zbog kršenja higijenskih propisa, nezadovoljstva gostiju te štete na ugledu.

Naša stručnost osigurava vodeća rješenja za ključna područja u vašim hotelima za sprječavanje i kontrolu zaraze štetočina. Kako gosti zahtijevaju više standarde, holistički pristup pomaže vašem hotelu ili restoranu da zadovolje nastale potrebe.

Osiguravanje visoke razine sigurnosti hrane

Potpuna podrška

Razvili smo napredni internetski sustav izvještavanja i analize suzbijanja štetočina koji pruža izvještavanje o trendovima, preporuke i alate za analizu za sve vaše lokacijame.

Podržava vaše revizije suzbijanja štetočina koje su potrebne za usklađenost s propisima i omogućuje vam trenutni pristup najnovijim verzijama i prateću dokumentaciju.

Naša učinkovita prilagođena rješenja za suzbijanje štetočina dizajnirana su tako da učinkovito zaštite vaše poslovanje i osiguraju ekonomičnost, istovremeno ublažujući rizike koji utječu na vaš prihod.

Naša rješenja integriranog suzbijanja štetočina smanjuju učestalost potreba za izvanrednim ddd mjerama - minimizirajući štete te na taj način štedeći vrijeme i financije.

Diskrecija za udobnost gostiju hotela

Infestacije se liječe brzo, učinkovito i diskretno. Naša rješenja uključuju nagrađivani Entotherm termički tretman bez kemikalija.

Nema zaostalih nuspojava, što znači da se soba za namještaj za goste može naknadno ponovno upotrijebiti bez utjecaja na udobnost vaših kupaca ili sudišta.

Stručnim osobljem pružamo dosljedna rješenja za kontrolu štetočina na svim vašim lokacijama, pridržavajući se strogih tandardnih operativnih postupcaka i pružajući učinkovita rješenja koja podržavaju propisane zakone i propise reguliranim Ugovorima o razini i vrsti usluge.

Proaktivna rješenja za suzbijanje štetočina

Našim kupcima omogućavamo najnaprednija rješenja za suzbijanje štetočina koja uključuju:

Digitalna kontrola štetnika

Koristeći najnovije tehnologije za suzbijanje štetočina pružamo mogućnost kontrole deratizacijskih kutija putem elektronskog čitača što omogućava pojačanu kontrolu svih deratizacijskih kutija, a time i kontrolu prisustva štetočina.

Kontrola štetnika pomoću Insectron uređaja

Koristeći najnovije tehnologije za suzbijanje štetočina pružamo mogućnost kontrole letećih insekata uporabom Insectron uređaja.

Toplinska obrada krevetanih buba

Toplinska obrada bez kemikalija kojom se uklanjaju greške u krevetu uz minimalan poremećaj vašeg poslovanja.