Digitalna rješenja

Kamiks eko ulaže znatna sredstva u digitalna rješenja te pristup tržištu i klijentima na tehnološki napredan način.

Digitalno rješenje za praćenje rada

 

Nabavkom softverskih rješenja za praćenje rada postavljenih uređaja, za nadzor rada UV uređaja i za praćenje servisa opreme i uređaja postigla se potpuna digitalizacija procesa na način da se radni nalozi stvaraju automatizmom, kao i izvješća o provedenim radovima.

Aplikacija zoneQ omogućava potpuno digitalno praćenje planiranje, provođenja upravljanja terenom svih procesa koji su uključeni u servisnu radionicu te čišćenje ventilacijskih i klimatizacijskih sustava i napa. Evidencijom provedenih servisa i čišćenja učinkovito se prati cijeli sustav rada na terenu. Automatskim vođenjem evidencije servisa te planiranjem novih servisa greške u planiranju su se u potpunosti uklonile. Automatsko izvještavanje ubrzalo je proces izdavanja izvještaja i uvjerenja klijentima.

 

 

Digitalno rješenje za kontrolu štetnika

 

Kamiks eko je trenutno u procesu izrade digitalnog rješenja za kontrolu štetnika čime podiže upravljanje štetnicima na novu razinu učinkovitosti i kontrole. Razvoj specifičnog softvera sa procesnim modulima za real time planiranje, provedbu i praćenje integriranog rješenja sanitarne zaštite (mjera dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije prostora i okoliša; mjere dezinfekcije ventilacijskog sustava; mjere uništavanja korova) proizvodnih, poslovnih objekata i objekata javnog zdravstva.

Kombinirajući automatska rješenja planiranja i operativnog organiziranja terena s nenadmašnom stručnošću, analizom podataka o štetočinama i izvješćivanjem, možemo proaktivno upravljati i spriječiti najezde štetnika.

 

Razvojem i uvođenjem dodatne aplikacije unutar digitalne platforme zoneQ osiguravamo preventivno i pravovremeno djelovanje i zaštitu Vaše tvrtke 24 sata dnevno od raznih prijetnji štetnika.

Naše 30 godišnje iskustvo pretočili smo u digitalnu platformu koja daje cjelovito planiranje, praćenje provođenja mjera, obradu podataka te praćenju trendova prisutnosti štetnika. Analiza trenda važan je segment podataka koje zoneQ platforma daje o usluzi koju obavljamo kod naših klijenata i zaštiti poslovnih prostora koje štitimo kod naših klijenata. Unutar platforme integrirano je rješenje za analizu opasnosti i procjenu rizika koje automatski prilagođava planove i intervencije.

Digitalna kontrola štetočina, također poznata kao elektronička kontrola štetočina ili pametna kontrola štetočina, odnosi se na korištenje naprednih tehnologija i digitalnih rješenja za otkrivanje, praćenje i upravljanje najezdom štetočina. Iskorištava moderne uređaje, senzore, analizu podataka i daljinski nadzor kako bi poboljšao tradicionalne metode kontrole štetočina.

 

Digitalno rješenje platforme zoneQ omogućava nam razvoj rješenja za povezivanje uređaja koji su postavljeni kod naših klijenata te na taj način omogućava „real-time“ kontrolu štetočina u Vašem objektu. Ova usluga je tehnološki inovativna te ju u suradnji sa klijetima kojima je važna pravovremena informacija možemo u kratkom roku implementirati.

 

Kamiks eko je uveo zahtjeve norme ISO 27001 te tako osigurao sigurno upravljanje informacijama koje su važne našim klijentima.

Kamiks_eko_app_showcase.png
john-schnobrich-FlPc9_VocJ4-unsplash.jpg
Qzone.png
thumbnail_Internet_Business_Technology_HD_Wallpaper_11_2560x1600_3695a76e7c.jpg